Man Covered on Honey Bees

Thanks! Share it with your friends!

Close

This man comes from Rahovec, Kosovo and he is covered entirely by honey bees. These bees could easily become a killer bees. This is not common for honey bee keepers. He just can’t get rid of bees and this man could easily work as bee exterminator.

Ky njeri mendohet qe vie nga Rahoveci dhe shihet qe eshte i mbuluar i teri nga bletet e mjaltit. Këto bletë mund të bëhet lehtësisht një bletë vrasëse. Kjo nuk është e zakonshme për mbajtës të bletëve të mjaltës.

Comments

Write a comment

*